Medlemsrabatter

MEDLEMSRABATTER

Intro Café Mirakel

på Åsumsvägen 819 (Hovby) erbjuder Reumatikerföreningens medlemmar 20 % rabatt på Floating (=att flyta tyngdlöst) i saltvatten som har temperatur på 35 grader). Infraröd bastu kostar 50 kr för 30 min (ord. pris 80 kr).
4 Detox är ett speciellt fotbad som renar inifrån. 30 min, kostar 200 kr (ord pris 250 kr)
Medlemskort uppvisas. För tidsbokning tfn 044-237105, 0708-939406,
Enl. broschyren "Remf. informerar!

• Hälsokraft på Tivoligatan och Östra Storgatan i Kristianstad.
Köpet skall gälla för eget bruk och du måste visa upp ditt senaste medlemskort från Reumatikerförbundet/Reumatikerföreningen Kristianstad.

Som medlem i vår reumatikerförening får du 10% på lokalhyran i Föreningarnas Hus Kristianstad vid hyra för eget bruk. http://foreningarnashuskristianstad.se/

Vad får du för medlemsavgiften?

• Du får Reumatikertidningen 6 gånger per år

• Föreningens medlemsbrev

• Medlemsmöten med intressanta program och fester med
  underhållning

• Möjlighet att deltaga i resor och utfärder, teaterbesök,
  föreläsningar med mera

• Möjlighet att deltaga i våra studiecirklar

• Du kan få deltaga i vattengymnastik i varmvattenbassäng
  till subventionerat pris

• Tillgång till socialombud och diagnosombud

• Du får möjlighet att träffa andra med samma diagnos

• Du får rabatterade priser på bl a hälsokostaffärer m fl

• Du kan få låna böcker om olika reumatiska diagnoser. Det finns
  också annan bra information i Reumatikerförbundets foldrar.
  Vänd dig till kansliet

• Dessutom är Du försäkrad under alla aktiviteter som föreningen
  ordnar. Gäller även badet.

• Du kan söka medel till medlemsvårdande ändamål ur Einar Larssons minnesfond som kan lämna bidrag till enskild medlem, för medlemsvårdande ändamål och som sedan minst tre sammanhängande år tillhört vår förening.
Ansökan skickas till vårt kansli senast den 31/12 varje år.
Utbetalning kan ske med högst nettoavkastningen efter att fondstyrelsen beviljat ansökan.
Styrelsens beslut kan ej överklagas.

• Din medlemsavgift detta år är 250 kr för en person.  För två personers hushåll är avgiften 350 kr/år.

• Reumatikerföreningen Kristianstad är rätt organisation för dig som är reumatiker eller vill stödja vårt arbete.

Köpa DATOR eller få hjälp med din gamla?
Behöver du köpa ny dator eller få hjälp med din nuvarande dator? Jag hjälper till med de flesta datorproblem samt uppgraderingar. Gör även hembesök om så önskas. Ring Kenneth Asplund på 044-71373 el. 0708-182219.
Här följer en länk till min hemsida där du kan få information om priser och annat.

Hemsida: www.logosystrading.se
50 000 starka skäl att bli medlem